×

Misyon

Çankaya Üniversitesi Spor Merkezi olarak, öğrencilerimizin yoğun akademik faaliyetleri yanında modern spor tesislerimizde, alanında bilgili eğitimcilerle, çağdaş spor eğitimi yapabilmelerini ve onların fiziksel, sosyal ve ruhsal gelişimlerini sağlamayı ve topluma kaliteli insan yetiştirmeyi amaçlamaktayız.

Spor Tesisleri

Üniversite öğrencilerimiz programa uygun saatlerde spor salonlarımızdan faydalanabilirler.

Merkez Kampüs Spor Merkezi

Merkez kampüs spor merkezimiz 13 Şubat 2017 tarihinde Çankaya Üniversitesi mensuplarına hizmet vermeye başlamıştır.

Salonumuzda yapılabilecek aktiviteler ;

Fitness
Masa tenisi
Squash
Jenga
Basketbol
Voleybol
Tenis
Badminton
Hentbol
Futbol (Halı Saha)
Satranç
Bilardo
Kızma Birader Oyunu
Kick Boks (boks torbası vardır)
Bilek Güreşi

Spor merkezi Kullanımı rezervasyon sistemi ile kullanılmaktadır.

Randevu Sistemi İçin Tıklayınız

Merkez Kampüs Halı Saha rezervasyonları için Tel : 233 15 73

BALGAT KAMPÜS ;

Balgat Kampüs Halı Saha rezervasyonu

Halı sahayı kullanmak isteyen öğrencilerin Halı Saha izin formlarını  spormerkezi@cankaya.edu.tr adresine göndermesi gereklidir. Öğrenci mail attıktan sonra halı saha uygun değilse geri dönüş yapılır. Halı saha uygun olduğu takdirde  geri dönüş yapılmayacaktır. Halı saha mailleri  hafta içi saat 09:00 – 13:00 arasında atılmalıdır. Hafta sonu talepleriniz  için Cuma günü yine en geç saat 13:00 ya kadar  mail atılması gerekmektedir. Saat 13:00 dan sonra yapılan başvurular kabul edilemeyecektir. Bu konuda ısrar edilmemesi önemle rica olunur.

Halı Saha İstek  Formunda Öğrenci Numaralarının belirtilmesi gerekmektedir.

Öğrenciler spor merkezimizi arayarak rezervasyon  kontrolünü yapabilir. 284 45 00 / 119

İzin Formu İçin Tıklayınız Halı Saha İzin Dilekçesi

Balgat Kampüs 1 Nolu spor salonumuz A blok ve B bloğun arasında yeralmakta, 2 adet soyunma odası ve duş imkanları ile, öğrencilerimize (basketbol,voleybol,futsal,tenis) saat 16:00’ya kadar spor aktivitelerini serbestçe sunmaktadır. Akşam saatlerinde ve hafta sonu  salonlardan  faydalanmak için öğrencilerimizin saat 13:00 a kadar  spormerkezi@cankaya.edu.tr adresine mail atmaları gerekmektedir.

Basketbol Sahası İstek formunda Öğrenci Numaralarının belirtilmesi gerekmektedir.

Balgat Kampüs Masa Tenisi Salonu
Masa tenisi salonu B bloğun arkasında bulunmakta ve spor aktivitelerini gerçekleştirmek isteyen öğrenci arkadaşlarımız tüm gün boyunca bu salondan faydalanmaktadırlar.

Balgat Kampüs 5 Nolu Spor Salonu
5 Nolu Spor salonumuz  voleybol, pilates,basketbol faaliyetlerine uygun dizayn edilmiş olup, hafta içi ve hafta sonu kullanılabilir. Öğrencilerin salonlardan faydalanmak için spormerkezi@cankaya.edu.tr adresine mail atmaları gerekmektedir.

Üniversite Takımlarımız

Üniversitelerarası müsabakalarda okulumuzu temsil edecek takımlarımız:

Üniversite Takımlarımız Antrenör
Basketbol (Kadın) KÜRŞAT KESKİNTİMUR            (kursatkeskintimur@gmail.com)
Basketbol (Erkek) FERHAT ÇELİK                  (ferhatcelik8@gmail.com)
Yüzme (Erkek-Kadın ) SİMGE ŞAHAN           (simges@cankaya.edu.tr)
Satranç (Erkek – Kadın) AŞKIN ERMİŞ          (askinernis@gmail.com)
Masa Tenisi (Erkek – Kadın) TALHA ALKAYA           (talha_alkaya@hotmail.com)
Tenis (Erkek – Kadın) SİMGE ŞAHAN
Bilardo (Erkek – Kadın) SİMGE ŞAHAN
Futsal (Erkek ) BERÇİN SANCAR           (bercinsancar@cankaya.edu.tr)
Bilek Güreşi ( Erkek) BERÇİN SANCAR
Kick Boks (Erkek- Kadın ) SİMGE ŞAHAN
Bowling (Erkek- Kadın ) SİMGE ŞAHAN
 Voleybol (Erkek- Kadın ) YILDIZ İREM YANOVALI           (s.iremyanovali2004@gmail.com)

• Eğer ilgileniyorsanız lütfen Spor Müdürlüğü ile bağlantı kurunuz.  spor@cankaya.edu.tr

Spor Okulu Kurslarımız

•  Basketbol (7- 14 yaş arası)
  •  Voleybol (7- 14 yaş arası)
  •  Binicilik (7- 14 yaş arası)
  •  Cimnastik (önokul)

Resimler için tıklayınız

Turnuvalar

Güz ve Bahar Dönemi Şenlik Günleri Kapsamında:

Üniversite Basketbol Turnuvası
Üniversite Masa Tenisi Turnuvası
Üniversite Satranç Turnuvası
Üniversite Bilardo Turnuvası
Üniversite Futsal Turnuvası
Üniversite Yüzme Turnuvası
Üniversite Tenis Turnuvası

Salon Programları
ARI Spor Salonu hafta içi her gün 16:00 ‘ kadar,

PETEK Spor Salonu (Masa Tenisi ) Tüm gün (hafta içi – hafta sonu).

BAL Spor Salonunda Pazartesi- Cuma günleri saat 16:00′ a kadar. Beden Eğitimi dersleri yapılmakta diğer gün ve saatler kullanılabilir.

KOVAN Spor Salonu,

ATA Spor Salonu,

Not: Salon kullanımı için rezervasyon ve izin gereklidir.

Rezervasyon için: spormerkezi@cankaya.edu.tr